Voeding & Supplementen

Beautysupplementen
De LavieSage beautysupplementen zijn ontwikkeld om jouw gezondheid, huid en vitaliteit te ondersteunen, te voeden en te verbeteren. Er zijn producten voor huidverbetering, gezondheid en huidproblemen.

Concept
Een complete lijn met een resultaatgerichte, efficiënte en directe aanpak. Hoogwaardige voedingsstoffen met als doel huidverzorging van binnenuit met natuurlijke ingrediënten, maar vooral huidspecifieke voedingsstoffen.

Huid
De huid is levend weefsel en wordt continu vernieuwd om onderhoud te plegen. Voor dit onderhoudsproces zijn veel verschillende voedingsstoffen nodig. LavieSage Nutricosmetics zijn extra aanvulling op je dagelijkse inname van vitamine en mineralen die nodig zijn om je huid, haar en nagels langdurig mooi en gezond te houden.

Scandag
Om precies te weten welke supplementen voor jou het beste zijn organiseren wij speciale scan dagen. Hierbij wordt aan de binnenkant van jouw bovenarm gemeten hoe de barrière van de huid is en hoe het met collageenproductie gesteld is. Ook wordt het onderhuids bindweefsel bekeken.

De eerstvolgende scandag : 5 februari 2016