Huidverzorging

Gezichtsbehandelingen

Huidverbeteringen

Acne
Age Smart
Bio Surface Peel
Diamond Microdermabrasie
Power Bright

Wenkbrauwen & Wimpers

Wenkbrouwen & Wimpers

Waxen & Harsen

Waxen & Harsen

Age Smart

Huidveroudering
Rimpels, pigmentatie en verslapping zijn slechts enkele voorbeelden van veranderingen die gepaard gaan met een ouder wordende huid. Er kan verschil worden gemaakt tussen twee soorten huidveroudering:

  1. Intrinsieke veroudering: natuurlijke, genetische verouderingsproces
  2. Extrinsieke veroudering: veroudering door invloeden van buitenaf, zoals UV-straling, klimaat en leefstijl.

Intrinsieke huidveroudering bepaalt voor 10% ons verouderingsproces. Extrinsieke huidveroudering is voor 80-90% bepalend voor ons verouderingsproces. Dat betekent dat we zelf grote invloed kunnen uitoefenen op de manier waarop we verouderen:

De oorzaken van huidveroudering
De drie veroorzakers van huidveroudering zijn:

  • Vrije radicalen
  • Enzymen die wondheling stimuleren
  • Versuikering

AgeSmartBehandeling van huidveroudering

  1. Het gebruik van antioxidanten (oplossing tegen vrije radicalen). Antioxidanten gaan de vorming van vrije radicalen tegen. Om de werking van deze antioxidanten te versterken, maakt Dermalogica in sommige producten gebruik van de unieke Liposomen Technologie, waarbij antioxidanten worden ingekapseld en dieper in de huid kunnen doordringen.
  2. Het gebruik van anti-enzymentechnologie (oplossing tegen enzymen die wondheling stimuleren) Belangrijke ingrediënten hierbij zijn Peptides, Soja, Witte Thee en Vitamine A (Retinol).
  3. Het gebruik van suikervalpeptides (oplossing tegen versuikering) Om te voorkomen dat ons collageen gaat verkleven, worden bepaalde peptides gebruikt als suikerval om versuikering tegen te gaan hierdoor wordt meer collageen behouden en kunnen we huidveroudering tegengaan.

AgeSmart Treatment € 77,50

..

..