Over Salon99

Dream it, wish it, do it

Een lang gekoesterde wens die werkelijkheid is geworden!
Salon99 biedt meer dan huidverbetering alleen, de gezondheid van jouw huid staat centraal. Een complete verzorging voor het uiterlijk met aandacht voor het innerlijke. De doelgerichte behandelingen geven ontspanning en zijn resultaat gericht en zeer effectief. Wij selecteren behandelingen en producten waarvan wij zelf overtuigd zijn dat deze toegevoegde waarde hebben voor jou en de salon.

Met veel gedrevenheid en passie voor het vak blijft onze kennis actueel. Hiervoor volgen wij regelmatig workshops en trainingen zodat wij jou het beste kunnen blijven bieden. Salon99 is een lang gekoesterde wens die in vervulling is gegaan. Nadat we in maart 2010 zijn gestart in Nijeveen, zijn we sinds november 2013 gehuisvest in de Woldstraat 40 te  Meppel.

Je bent meer dan welkom voor fijne behandelingen, mooie producten en leuke gifts in onze schoonheidssalon.

Graag tot ziens bij Salon99!

Impressies Salon99

impressies-salon99-klein
3.1-Manicure-3
Header-over-Salon99
1.-Behandelstoel
2.-Make-up-tafel

Gebeurtenissen

12 maart 2012 Winnaar Best Newcomer Award (Klik hier voor een foto-impressie van de avond of bekijk hier de compilatievideo via youtube)

In april 2012 heb ik het certificaat ontvangen van de gevolgde basisopleiding Dermatologie Schoonheidsspecialisten (UConsultancy).

Juni 2012 Specialisatie Acne behaald. Vergoeding van bepaalde behandelingen is mogelijk mits uw verzekering dit heeft opgenomen in de polisvoorwaarden.

November 2013 is Salon99 verhuisd van Dorpsstraat 99 Nijeveen naar Woldstraat 40 in Meppel

Op 26 maart 2015 is het 5 jaar geleden dat Salon99 haar deuren heeft geopend. Begonnen in Nijeveen met een salon aan huis en bijna anderhalf jaar geleden verhuisd naar Meppel. Wat is er de afgelopen jaren veel gebeurd en veranderd. Wat fijn om dit jubileum te mogen vieren. Hiervoor willen wij u heel hartelijk bedanken! Zonder u zouden wij niet staan waar we nu staan.

Producten

Wij streven naar een gezonde en mooie huid voor iedereen!

Het kennen van je huid is de eerste vereiste voor een gezonde huid. De eerste stap is een bezoek brengen aan onze professionele huidexpert en het ondergaan van een Face Mapping.
Een Face Mapping® huidanalyse is een unieke methode om jouw huid, zone voor zone in kaart te brengen. Aan de hand van deze analyse kunnen wij precies in kaart brengen welke verzorging het meest geschikt is voor jouw huid en hoe je huidverbetering kunt bewerkstelligen.

Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar. Besteedt veel van haar tijd aan het uitdenken van nieuwe, hightech en effectieve formules. Dermalogica gebruikt geen ingrediënten zoals minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dermalogica is dierproefvrij.

  • Dermalogica 
  • O.P.I. 
  • Jane Iredale
  • LavieSage 
  • Lycon
  • Blink
  • RevitaLash
  • Beautypillow
Dermalogica logo. (PRNewsFoto/Dermalogica)
images
logo_laviesage_2015
LyconLogoCMYK_300
blink-300x74
revitalash
beauty_pillow_logo_payoff

Webshop

Al onze producten zijn ook verkrijgbaar in de webshop. Lees hier meer over onze producten.

Bestel Dermalogica online
dermalogica_products_3

Leuke updates ontvangen?
Gezondheidsweetjes, nieuwe producten,  aanbiedingen en meer…
Meld je dan hieronder aan!