Make up

“De start van een stralende huid” – Jane Iredale

Een gezonde minerale make up maakt een wereld van verschil om jouw huid te doen stralen. Een gezonde huid heeft geen behoefte aan olie, talk, synthetische kleur- en geurstoffen en synthetische bewaarmiddelen. Enkel natuurlijke, zeer waterbestendige, langhoudende, beschermende make up benadrukt jouw natuurlijke schoonheid.

Op jouw ‘mooiste dag’ wil jij er op je mooist uitzien. Feestelijk, stralend maar wel natuurlijk; met bruidsmake up waar iedereen je in herkent!

Make up advies, 15 min. gratis
Make up & visagie, 30 min. € 29,50
Bruids Make up € 45,00
Bruids Proef Make up € 45,00

Semi-permanente make-up voor de wenkbrauwen
Vanaf september kun je ook bij ons terecht voor semi-permanente make-up voor de wenkbrauwen. Hiervoor werken wij samen met IRIS wenkbrauwstudio uit Meppel.
Als specialist in semi-permanente wenkbrauwen is het haar doel om klanten van mooie wenkbrauwen te voorzien. Iris werkt op een klassieke en subtiele manier, waardoor
de wenkbrauwen op een natuurlijke wijze geperfectioneerd worden en je geen make-up meer hoeft te dragen.
De techniek die Iris gebruikt is Microblading. Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make up voor de wenkbrauwen.
Met deze techniek pigmentteerd Iris wenkbrauwhaartjes die bijna niet van echte haartjes te onderscheiden zijn.
Met microblading kan je elk gewenste look creëren, maar het belangrijkste is dat de vorm en kleur goed bij de huid passen.
Tijdens de behandeling zal daar veel tijd en aandacht aan besteed worden.